Število izdelkov: 0   Znesek izdelkov : €0.00
Dobrodošli, Gost ( Prijava )

Nakup spodnjega perila preko spleta za vašo najdražjo

10/december/2017
Verjetno ste se vsaj enkrat v življenju odločili za nakup spodnjega perila kot darilo vaši najdražji? Sigurno ste pogumen mož in si upate iti tja, kjer se večini moškim tresejo kolena in se potijo vsi prestrašeni.

korzet spodnje perilo 820
Nakupovanje spodnjega perila za ženske ne bi smelo biti tako zastrašujoče. Za začetek, pozabite na to, da bi vstopili v čisto-žensko-trgovino s spodnjim perilom, kjer imate občutek, da prav vsi gledajo samo vas.

Poskusite kupiti spodnje perilo preko spleta in ugotovili boste, da je spletni nakup veliko manj travmatičen. Ampak kljub temu, nakup spodnjega perila preko spleta za darilo še vedno ni čisto preprosto in zato vam na tem mestu pomagamo z nekaj koristnimi nasveti, da boste našli perfektno darilo zanjo.

Verjemite mi, če kupite ustrezno spodnje perilo za vašo žensko.....no, ni mi potrebno povedati, kako hvaležna vam bo. 

Prvi nasvet najprej: morate ugotoviti, katero konfekcijsko številko perila nosi. Če živite z njo, potem je to za vas dosti lažja naloga. Krajša preiskava njene garderobne omare vam bo odkrila njeno konfekcijsko velikost.

Modrčki se označujejo s številko in črko, kar pomeni njen podprsni obseg v cm in velikost košarice oziroma obseg čez prsi od A do npr. K. A je najmanjša velikost, potem pa vsaka naslednja črka po abecedi pomeni za 2 cm večji obseg. Velikost nedrčka je izredno pomembna tudi pri nakupu kombineže, baybydolla, negližeja, zato si jo zapišite, da je ne pozabite, ko bo to potrebno vedeti. Pri spodnjih hlačkah, spalnih srajcah, kombinežah,... pa se velikost običajno označuje ali s številkami ( npr. 38, 40, 42,...) ali črkami (XS,S,M,L,Xl,..)spodnje perilo komplet polovični modrc pas tangice Serena
spodnje perilo komplet s pasom za nogavice 818
Konfekcijske velikosti v številkah so bolj natančne,saj je odstopanje od naslednje velikosti samo 2 cm, medtem ko se velikosti v črkah lahko razlikujejo do 4 cm. Če ne morete pregledati njene garderobne omare, potem pojdite z njo na nakupovanje, da boste videli, katero velikost je kupila.Če to ni mogoče, potem poiščite žensko približno enake postave in jo prosite za informacijo. 

Skoraj tako pomembno, kot ugotoviti njeno konfekcijsko številko spodnjega perila, morate poznati njen okus. Mogoče mislite, da je takšno darilo bolj darilo za vas kot zanjo, ampak morate vedeti,če se bo ona počutila udobno in seksi v tem perilu, boš ti tisti, ki bo prejel glavno nagrado. Če ima rada volančke, potem poiskusite kakšno lingerijo s čipko. Če je bolj konzervativnega značaja, potem ne poskušajte kupite kaj zelo zapeljivega in provokativnega, ker njena reakcija mogoče ne bo prijetna.

Upoštevajte, kaj običajno nosi in tako boste lahko zožili izbor. Ali ima rajši določeno barvo ali stil? Ali je po naravi zelo ženstvena, koketna ali odkrito seksi? Zelo verjetno boste lahko uporabili te informacije za izbor spodnjega perila in spletni nakup. Če se kljub vsemu še vedno počutite malo neodločeno glede prave izbire spodnjega perila za vašo najdražjo, potem izberite kaj klasičnega, preprostega. Če vam je izbira nedrčka ali hlačk in pravilna konfekcijska velikost še vedno hud problem, potem se raje odločite za preprosto spalno srajčko.


belo spodnje perilo kompleti convally
večerna jutranja halja 90 ciklamaŽenske imajo oči za razne podrobnosti na perilu, tako da bo perilo z nekaj čipke ali z lepo zaključenimi robovi sigurno naredilo dober vtis nanjo. In s tem seveda tudi na njeno mnenje o vaši sposobnosti dobre izbire.

Material, ki je uporabljen za izdelavo spodnjega perila, npr. saten ali svila, pripomore, da se ženska počuti bolj seksi.

Ne pozabite, da nakup spodnjega perila za darilo za vašo drago ni treba, da je strašljiv in kompliciran. Vzemite si čas in izberite nekaj, kar se sklada z njenim značajem in ugotovili boste, da je končna izkušnja nakupa spodnjega perila preko spleta lahko zelo prijetna.
Košarica

Vaša košarica je prazna

Stroški pošiljanja

1,9 € pri plačilu po predračunu

2,9 € pri plačilu po povzetju ali takojšnem PayPal plačilu

Dostavlja Pošta Slovenije priporočeno v nevtralni embalaži.

Odprema naročil

Večina izdelkov je na zalogi in jih odpremimo v 1-2 dneh od potrditve naročila.

Če pa je velikost izdelka označena z zvezdico (npr. S*), ga odpremimo na vpisan predviden datum odpreme.

Telefonsko naročanje

040 914 914

0 (izdelki)
€0.00