Število izdelkov: 0   Znesek izdelkov : €0.00
Dobrodošli, Gost ( Prijava )

Seksi bodystocking - nasveti, kakšnega izbrati

6/avgust/2017
Lahko bi rekli, da so bodystocking izdelki zelo priljubljeni. Pravzaprav sem izredno presenečen, če spoznam žensko, ki ga še ni imela v svoji omari. Ta kos spodnjega perila izgleda odlično na vsakem ženskem telesu in vsaka ženska bi morala imeti vsaj en primerek bodystockinga.

Bodystocking N107

Niso pa vsi modeli dizajnirani v redu, nekaterih se je potrebno izogibati. V tem zapisku bom podal nekaj osnovnih navodil za pravilno izbiro bodystockinga. Če si moški, potem bi ti branje tega prispevka zelo priporočal, saj so bodystockingi zelo poceni darilo in neproblematični glede izbire velikosti. Za začetek vam priporočam izbiro bolj klasičnih stilov, saj ne morete zgrešiti njenega 'okusa' in ga bo z veseljem nosila.Seveda pa lahko kombinirate tudi razno razne stile in barve, ki so morda primernejši glede na težo, velikost prsi, bokov,...

Za začetek si oglejmo najbolj pogoste tipe:

 • tenek, prosojen in izredno nežen material

  Bodystocking z nogavicami
Je izredno priljubljen, izdelan ponavadi iz najlona ali njemu podobnih materialov. Je zelo prijeten za nošenje, podobno kot hlačne nogavice. Posamezni predeli so neprozorni ali delno prozorni, kar daje zelo seksi občutek, ker ne pokaže preveč, ravno prav in na pravih mestih.

Moški imamo radi, če smo povabljeni, da odkrivamo, kar je očem skrito. Poleg tega se ženske počutijo veliko bolj sproščeno, če niso v celoti razkrite.
 • neprosojna tkaninaMini črna oblekca

  Nisem ravno ljubitelj te vrste bodystockinga. Mogoče vam bodo všeč tisti z drznejšim krojem, ki poudari lepoto ženskega telesa. • ribja mrežaMrežast bodystocking

  Ti modeli so lahko izredno seksi, ampak tudi izredno grdi. Če npr. nosite premajhnega ali s preredko mrežico, lahko izpadete zelo neokusno. • čipkaČipkast bodystocking

  Ta izgleda fantastično. Morate imeti vsaj en primerek. 

Še nekatere zadeve, na katere bodite pozorni pri izbiri bodystockinga:

 • ali je brez rokavov? Bodystocking brez rokavov

  Izgleda zelo dobro, če so linije preproste. Ne kupujte pa, če ima model veliko raznih trakov, to bo izgledalo smešno. Saj želite usmeriti pozornost na vaše prsi, ne na trakove, ki jih podpirajo.


 • ima odprt hrbet?Bodystocking odprt hrbet

  Zelo priporočam, moški imamo običajno to zelo radi. Čisto drugačen je občutek pod prsti, ko vas objamemo.
 • kakši so vzorci?Bodystocking bel

  Bodite pozorni, da vas ob pogledu na bodystocking vzorec ne odbija. Niso vsi vzorci prijetni za vsakega, zato bodite pozorni, ko ga izbirate.

 • je cena primerna?

  Bodystoking je ponavadi cenejši kos spodnjega perila, dobite ga za 10 do 20 Eur. Bodite pozorni, da kupujete originalne izdelke in ne ponaredke, saj so ti praviloma izdelani iz slabih materialov, ki so neprijetni za kožo. Priporočam proizvajalca Obsessive, ki ima izdelke že pakirane v darilno embalažo.

  Zaradi nizke cene se vam ni treba razburjati, ko se bodystocking strga ali kako drugače uniči, vedno imejte na zalogi nekaj modelov. 

 • vam barva pristoji?

  Ne morete zgrešiti s črno barvo. Verjetno tudi ne z rdečo, še posebej, če imate telo seks dive. Bela ni slaba, še posebej na zagorelem telesu. In seveda za poročno noč.

 • je odprt v razkoraku?Odprt v razkoraku bodystocking

  Vsi lahko vidimo koristi te variante, vendar mogoče ni najbolj seksi. Če vam ustreza, se ga ne branite. Če pa se ne počutite dovol sproščeno, lahko nosite kakšne hot tangice pod njim. Kar tudi izgleda zelo seksi.

 • ima rokave ali ne?Bodystocking z rokavi

  Velika večina modelov jih nima, so pa zelo seksi. Tudi nekatere žense se počutijo v njih bolj sproščene. Pazite samo, da se lepo prilegajo.
No, sedaj ste primerno 'oboroženi' za obisk spletne trgovine in ogleda naše ponudbe bodystockingov. Kupite ji lepo darilo, no, v bistvu tudi sebi :)

Košarica

Vaša košarica je prazna

Stroški pošiljanja

1,9 € pri plačilu po predračunu

2,9 € pri plačilu po povzetju ali takojšnem PayPal plačilu

Dostavlja Pošta Slovenije priporočeno v nevtralni embalaži.

Odprema naročil

Večina izdelkov je na zalogi in jih odpremimo v 1-2 dneh od potrditve naročila.

Če pa je velikost izdelka označena z zvezdico (npr. S*), ga odpremimo na vpisan predviden datum odpreme.

Telefonsko naročanje

040 914 914

0 (izdelki)
€0.00