Število izdelkov: 0   Znesek izdelkov : €0.00
Dobrodošli, Gost ( Prijava )

O nas

Spoštovani,

ukvarjamo se s spletno prodajo spodnjega perila, kopalk, oblačil in modnih dodatkov kvalitetnih blagovnih znamk. Verjamemo, da je spodnje perilo najbolj intimno izražanje osebnosti, v katerem se mora vsakdo počutiti udobno, samozavestno in zapeljivo. Zato se trudimo, da naša spletna trgovina ponuja čim bolj kakovostne izdelke za primerno ceno in odlično uporabniško izkušnjo.

Zavedamo se, da je nakup v spletni trgovini zelo drugačen od nakupa v klasični trgovini. Nakup preko spleta naj bi bil preprost, zabaven in privlačen, zato posvečamo veliko pozornosti v kvalitetne fotografije izdelkov, natančne in popolne informacije za pomoč pri izbiri konfekcijske velikosti in materialov ter v vašo čim boljšo uporabniško izkušnjo pri pregledovanju ponudbe in postopku nakupa.

Omogočamo vam:
- izredno hiter in pregleden vnos podatkov za naročilo na samo eni strani
- izvedbo naročila kot Gost brez registracije
- prijavo in izvedbo naročila preko vašega Facebook računa
- kot registriran uporabnik pa imate na razpolago dodatne funkcionalnosti
- zaščito vaših podatkov s pomočjo šifrirne SSL tehnologije, ki jo lahko opazite kot zaklenjeno klučavnico in https protokol v URL vrstici, obarvana v zeleno barvo

Vprašanja se lahko pojavljajo pred nakupom, med samim nakupom in po prejemu izdelkov, zato smo vam na razpolago za odgovore na vaša vprašanja preko telefona ( takoj na 031 335 028 ), e-pošte ( naroci@gmail.com ) ali kontaktnega obrazca.

Veliko naših kupcev je zadovoljnih z našo ponudbo, z dostavo v 48 urah (blago na zalogi, ostalo na vpisan datum odpreme, vikend in prazniki izvzeti), takojšnje odgovore preko GSM, telefona ali e-pošte, neproblematičnim vračilom ali z brezplačno zamenjavo izdelka, popusti,... zato se vračajo vedno znova. Na to smo zelo ponosni. Želimo si, da bi tudi vi imeli kar najboljšo možno uporabniško izkušnjo v spletni trgovini Dedra, zato nas za kakršnokoli pojasnilo kar takoj pokličite na 031 335 028.

Priporočamo tudi ogled odgovorov na Pogosta vprašanja. Mogoče je odgovor na vaše vprašanje tam že zapisan (blago na zalogi dobavljivo v 48 urah, ostalo v 8-15 dneh, strošek poštnine od 2 Eur dalje,...). Kliknite na Pogosta vprašanja in jih preverite.


Spletno stran upravlja:

Marketing
Informacije o podjetju
Rožančeva cesta 5, 1210 Ljubljana-Šentvid, Slovenija
Matična številka: 1542532000
ID za DDV: SI32209789

Podjetje je vpisano v Poslovni register Slovenije pod opravilno številko 27 1061/2001 s sedežem v Ljubljani.

Kontaktne informacije

Tel.: +386 (0) 1 51 98 396
GSM: 040 914 914
e-pošta: naroci@gmail.com

Podatki za plačilo

Nova Ljubljanska banka d.d.
Trg republike 2
1520 Ljubljana
Slovenija

SWIFT: LJBASI2X

IBAN SI56 0201 0009 0064 369

Verifikacija podjetja s strani PayPalNaše podjetje je verificirano s strani PayPal-a, kar pomeni povečano varnost plačilnega sistema tako za kupce kot prodajalce. Verifikacija zahteva dodatno, osebno preverjanje identitete podjetja. Uspešno verifikacija sporoča kupcem, da ustrezamo vsem kriterijem korporacije PayPal.

Verifikacija podjetja s strani PayPal

 

Verifikacija spletne trgovine Dedra na www.lingerie.si za uporabo PayPal plaèilnega sistema

Integracija PayPal plačilnega sistema z našo spletno trgovino je verificirana s strani PayPal-a.

Spoštovani,
če imate kakršno koli vprašanje v zvezi z izdelki, prodajnimi pogoji, možnostmi plačila in pošiljanja, garancijo in vračilom izdelkom, nas lahko kadarkoli kontaktirate na naš elektronski poštni naslov (odgovorimo običajno vsaj v nekaj urah), preko kontaktnega obrazca ali na eno od telefonskih številk, če odgovor potrebujete takoj (kontaktne informacije so zgoraj).

Priporočamo vam ogled odgovorov na Pogosta vprašanja. Mogoče je odgovor na vaše vprašanje tam že zapisan. Kliknite na zgornjo povezavo in preverite.

Košarica

Vaša košarica je prazna

Stroški pošiljanja

1,9 € pri plačilu po predračunu

2,9 € pri plačilu po povzetju ali takojšnem PayPal plačilu

Dostavlja Pošta Slovenije priporočeno v nevtralni embalaži.

Odprema naročil

Večina izdelkov je na zalogi in jih odpremimo v 1-2 dneh od potrditve naročila.

Če pa je velikost izdelka označena z zvezdico (npr. S*), ga odpremimo na vpisan predviden datum odpreme.

Telefonsko naročanje

040 914 914

0 (izdelki)
€0.00