Število izdelkov: 0   Znesek izdelkov : €0.00
Dobrodošli, Gost ( Prijava )

Pogosta vprašanja

 • Kako lahko naročim vaše izdelke?
Poleg spletnega naročila nas lahko tudi pokličite na 01 51 98 396 ali 040 914 914 in bomo v vašem imenu izvedli naročilo. Lahko pa nam pošljete podatke za izvedbe naročila tudi na info@lingerie.si

 • Kako najlažje v vaši bogati ponudbi najdem izdelek, ki mi ustreza po velikosti, ceni, barvi, tkanini, proizvajalcu...
Naša spletna trgovina vam omogoča zelo učinkovito filtriranje naše bogate ponudbe glede na vaše zahteve. Edino, kar morate za začetek vedeti, je kategorija izdelka, npr. želite pregledati spalne srajce.

Takoj, ko izberete kategorijo Spalne srajce, se vam na levi strani prikazovalnika prikažejo vsi omogočeni filtri (za namizne računalnike) oziroma ukazni gumb Napredni filter, s katerim omogočite filtre v primeru uporabe mobilnega telefona.

Potem samo določite opcijo za vsak filter, ki ga želite uporabiti, npr. velikost S/M in črna barva. V spletni trgovini so potem prikazane samo spalne srajce črne barve v velikosti S/M.

 • Ali si lahko pri pregledovanju vaše obsežne ponudbe za kasneje shranim seznam izdelkov, ki me zanimajo?
Seveda, izdelke, ki so vam všeč, kar dodajajte v košarico. Na koncu pregledovanja lahko shranite ta seznam in istočasno določite število dni hranjenja. Tudi če seznama ne shranite, se ta samodejno shrani za 30 dni kot piškotek v vašem pregledovalniku.

Naslednjič, ko obiščete našo spletno trgovino (v roku 30 dni), se vam ta seznam iz piškotka samodejno naloži v košarico in tako lahko hitro dokončate naročilo.
V primeru, da ste seznam shranili, pa si ga lahko naložite v košarico iz spiska želja.

 • Pri izvedbi naročila se nočem registrirati oziroma kreirati računa v vaši spletni trgovini. Ali omogočate izvedbo nakupa brez registracije kot gost?
Seveda, naročilo lahko izvedete kot Gost, za izvedbo naročila vnesete samo naslovne podatke prejemnika. Omogočamo izvedbo naročila z vnosom vseh potrebnih podatkov na samo eni strani, ki omogoča izredno hitro in pregledno izvedbo naročila.

 • Pri izvedbi naročila se nočem registrirati oziroma kreirati računa v vaši spletni trgovini. Ali omogočate izvedbo nakupa s pomočjo mojega Facebook računa?
Seveda, naročilo lahko izvedete s prijavo preko vašega Facebook računa. Pri tem se se naslovni podatki iz vašega Facebook računa avtomatsko prenesejo v naslov prejemnika naročila. Omogočamo izvedbo naročila z vnosom vseh potrebnih podatkov na samo eni strani, ki omogoča izredno hitro in pregledno izvedbo naročila.

 • Skrbi me za varnost mojih osebnih podatkov pri izvedbi naročila. Ali uporabljate kakšno varnostno tehnologijo, ki omogoča zaščito podatkov pri vnosu?
Prav vse strani naše spletne trgovine Dedra so zaščitene pri prenosu podatkov s tremi varnostnimi tehnologijami, ki nepooblaščenim osebam otežijo ogled podatkov, ki se prenašajo med vašo napravo in strežnikom, kjer gostuje naša spletna trgovina. Uporabo varnostnih tehnologij prepoznate po naslednjem v URL naslovni vrstici:

- ikona za zaklenjeno ključavnico, obarvano v zeleno barvo. Nezaščitene strani so označene z odklenjeno ključavnico.
- https:// protokol, obarvan v zeleno barvo, ki je označen z dodatnim 's'. Nezaščitene strani so označene s http:// protokolom brez dodatnega 's'.

Uporabljamo naslednje varnostne tehnologije:

- tim. SSL tehnologijo, ki za povezavo do naše spletne trgovine Dedra uporablja varno, zaupanja vredno strežniško potrdilo. Podatke o potrdilu in izdajatelju si lahko ogledate s klikom na zaklenjeno ključavnico v URL naslovu.
- uporabljamo varno TLS povezavo, ki uporablja močno različico protokola in šifrirno zbirko.
- spletna trgovina uporablja varne zunanje vire, ki so prenešeni na varen način.

 • Kdaj prejmem naročeno blago?
Vsako potrjeno naročilo oddamo na Pošti Slovenije v roku 48 ur (blago na zalogi dobavljivo v 48 urah, ostalo pa na vpisan predviden datum odpreme.

 • Ali imate v ponudbi vse konfekcijske velikosti nekega izdelka?

V ponudbi naše spletne trgovine so lahko objavljeni izdelki s tisto konfekcijsko velikostjo, ki jo imamo na zalogi in tudi tiste, ki so dobavljive na vpisan predviden datum odpreme. Takšne velikosti so označene z dodatno zvezdico, npr. S*, poleg tega je še besedilo v zavihku Opis izdelka, ki to še dodatno pojasnjuje.

 • Ali so konfekcijske velikosti izdelkov enake, kot jih imamo v Sloveniji?

Da, uporabljamo enake oznake. Za nekatere izdelke uporabljamo tudi severno ameriške oznake S,M,L,XL..., ki so ekvivalentne našim oznakam 36,38,40,42,... s tem, da imajo večje dovoljene tolerance.

 • Ne upam si nakupovati, ker ne morem pomeriti izdelka?

Ne skrbite, največ svetovnih nakupov na spletu je ravno v kategoriji oblačil, spodnjega perila in obutve. Priporočamo vam, da si izmerite vaše telesne mere in da jih primerjate z vrednostmi v tabeli velikosti, ki je prikazana za vsak posamezni izdelek na strani za podrobnejši opis. Tako boste tudi brez pomerjanja lahko naročili konfekcijsko velikost, ki vam bo ustrezala. Če pa se kasneje izkaže, da velikost izdelka le ni prava, izdelek ali vrnete ali zamenjate za drugo velikost.

 • Ali fotografija izdelka ustreza realnemu izgledu izdelka?

Trudimo se, da so fotografije izdelkov čim bolj identične temu, kar boste videli, ko prejmete izdelek in si ga ogledate v živo. Zato poskrbimo za dovolj velike in podrobne fotografije. Vendar pa zaradi nastavitve vaše grafične kartice in prikazovalnika niansa barve izdelka na fotografiji lahko odstopa od realne barve.

 • Izdelki mi ne ustrezajo, kako jih lahko vrnem?


Izdelke vrnete na naš naslov ( napisan tudi v glavi računa). Strošek vračanja je vaš, priporočamo priporočeno pošiljanje. Ko prejmemo vračilo, vam povrnemo celotno kupnino na vaš osebni račun.

 • Velikost izdelka mi ne ustreza, kako ga lahko zamenjam za ustrezno velikost?

Najprej na naši spletni strani preverite, ali je želena velikost za ta izdelke na zalogi. Če je, izvedite naročilo tega izdelka. Tako ste sigurni, da bo ta velikost rezervirana za vas. Lahko nas tudi pokličete na 031 335 028 in bomo za vas izvedli rezervacijo. Potem na naš naslov pošljite izdelek za zamenjavo (priporočeno). Strošek pošiljanja je vaš. Ko prejmemo pošiljko, vam pošljemo zamenjavo na naše stroške.

 • Izdelek mi ne ustreza, rad bi ga zamenjal za drugega?

Najboljše, da izvedete naročilo želenega izdelka in ga tako rezervirate. Potem na naš naslov pošljite izdelek za zamenjavo (priporočeno). Strošek pošiljanja je vaš. Ko prejmemo pošiljko, vam pošljemo zamenjavo na naše stroške.

 • Kako lahko plačam?

Plačate lahko na tri načine:
- po povzetju
- po predračunu. Podatke za plačilo prejemete po izvedbi naročila v vaš e-poštni predal.
- takojšne plačilo s kreditno kartico preko plačilnega servisa PayPal. Kot registriran član PayPal servisa ali kot gost brez registracije.

 • Plačal sem po predračunu. Ali vam moram poslati kopijo vplačila?

Ne, naročeno vam lahko pošljemo, ko prejmemo nakazilo na naš TRR. Nakazila preverimo večkrat dnevno, nazadnje ob 15:00, kasneje se promet v elektronski banki za tisti dan več ne ažurira. Običajno so nakazila na našem računu že v nekaj urah, če plačate preko e-banke ali na bančnem okencu. V primeru nakazila preko pošte pa lahko nakazilo prispe na naš TRR šele naslednji dan.

 • Kam lahko naročim pošiljko za prevzem?

Pošiljko lahko prevzamete:
- na vašem domačem naslovu

Če želite prevzeti na drugem naslovu (glej spodaj), nam to zapišite v polju za komentar.
- v službi
- poštno ležeče na izbrani pošti

 • Kako je zapakirano moje naročilo?

Naše pošiljke so pakirane 100% diskretno, odvisno od velikosti izdelkov na dva načina:
- v standardno, rumeno poštno kuverto z mehurčki
- v rjavo kartonasto škatlo iz valovite lepenke
Na pošiljki so samo podatki o naslovniku in pošiljatelju ter v primeru plačila po povzetju UPN plačilni nalog na zadnji strani.

 • Kakšen je strošek poštnine?

Strošek poštnine je pavšalen ne glede na velikost naročila in je odvisen od vrste plačila, ki ga izberete pri naročilu:
- 1,9 € pri plačilu po predračunu (bančno nakazilo)
- 2,9 € pri plačilu po povzetju ali takojšnem plačilu preko PayPal sistema

Strošek poštnine pri plačilu po povzetju je za cca 2,05 Eur višji od plačila z bančnim nakazilom zaradi dodatnih provizij, ki jih pošta Slovenija zaračuna tako nam kot tudi končnemu kupcu.

 • Ali obstajajo kakšni skriti, dodatni stroški za moje naročilo?

Ne, pred oddajo naročila imate na razpolago pregled končnega zneska naročila, specificirano po ceni izdelkov in stroška poštnine. Samo pri plačilu po povzetju plačate Pošti Slovenije še strošek provizije za plačilo UPN naloga po njihovem ceniku 1,05 Eur za naročila do 98 Eur.

Košarica

Vaša košarica je prazna

Stroški pošiljanja

1,9 € pri plačilu po predračunu

2,9 € pri plačilu po povzetju ali takojšnem PayPal plačilu

Dostavlja Pošta Slovenije priporočeno v nevtralni embalaži.

Odprema naročil

Večina izdelkov je na zalogi in jih odpremimo v 1-2 dneh od potrditve naročila.

Če pa je velikost izdelka označena z zvezdico (npr. S*), ga odpremimo na vpisan predviden datum odpreme.

Telefonsko naročanje

040 914 914

0 (izdelki)
€0.00