Število izdelkov: 0   Znesek izdelkov : €0.00
Dobrodošli, Gost ( Prijava )

Varovanje osebnih podatkov

Naša dolžnost je varovanje vaše zasebnosti. Z vsako informacijo, ki ste nam jo boste posredovali, bomo ravnali z največjo možno skrbnostjo in varnostjo.

Obvezuje nas Zakon o varstvu osebnih podatkov, s katerim se določajo pravice, obveznosti, načela in ukrepi, s katerimi se preprečujejo neustavni, nezakoniti in neupravičeni posegi v zasebnost in dostojanstvo posameznika oziroma posameznice pri obdelavi osebnih podatkov. V zvezi z njim izjavljamo naslednje:

 • Vse osebne podatke, pridobljene na teh spletnih straneh, obdelujemo zakonito in pošteno.
 • Osebni podatki, ki jih obdelujemo, so ustrezni in po obsegu primerni glede na namene, za katere jih zbiramo in nadalje obdelujemo.
 • Vaše osebne podatke vnašate prostovoljno in nam tudi dovoljujete njihovo obdelavo.
 • Vaše osebne podatke zbiramo in obdelujemo samo za potrebe izvedbe storitev teh spletnih strani, o čemer vas tudi jasno in nedvoumno obveščamo na teh spletnih straneh.
 • Pogodbeni sodelavci (zastopane firme, avtorizacija kreditnih kartic in denarnih izvedba transakcij,ostali), lahko opravljajo posamezna dela v zvezi z obdelavo osebnih podatkov samo v okviru naših pooblastil in osebnih podatkov ne smejo obdelovati za nobene druge namene. Vse medsebojne pravice in obveznosti so urejene s pogodbo v pisni obliki, ki izpolnjuje vse zahteve Zakon o varstvu osebnih podatkov.
 • Vse potrebne identifikacijske podatke o firmi, ki upravlja te spletne strani, dobite na teh spletnih straneh.
 • Namen obdelave osebnih podatkov je jasno napisan na spletnih straneh, kjer se ti podatki pridobivajo.
 • Vsi uporabniki naših spletnih storitev, ki so nam prostovoljno zaupali svoje osebne podatke, imajo pravico do vpogleda, dopolnitve, popravka , blokiranja in izbrisa svojih osebnih podatkov na način, ki ga omogočajo te spletne strani.
 • Po izpolnitvi namena obdelave osebnih podatkov se ti arhivirajo za toliko let, kolikor določajo zakoni, ki urejajo delovanje naših storitev.
 • Kot upravljalci vaših osebnih podatkov jih lahko uporabljamo tudi za namene neposrednega trženja s pomočjo vašega poštnega naslova, naslova elektronske pošte, telefonske številke in številke telefaksa.
 • Neposredno trženje izvajamo izključno le tako, da vas ob tem obvestimo tudi o vaši pravici in načinu do začasnega ali trajnega prenehanju izvajanja neposrednega trženja na način, ki ga določajo lastniki teh spletnih strani.
 • O prenehanju uporabe vaših osebnih podatkov za namene neposrednega trženja vas obvestimo v zakonskem roku na način, ki ga uporabljajo lastniki teh spletnih strani.
 • Vaših osebnih podatkov ne bomo nikoli posredovali nikomur drugemu.
 • Za vse vnešene osebne podatke dodatno preverimo, če so bili resnično vnešeni s strani dotične osebe na način, ki ga omogočajo te spletne strani.
 • Osebni podatki so informacije, ki nam jih vi posredujete. Prevzamemo in shranimo vse informacije, ki ste jih vnesli na naši spletni strani ali ste nam jih posredovali na kakršen koli drug način. Lahko izberete, da nam določenih informacij ne posredujete, vendar v takem primeru ne boste mogli uporabljati nekaterih dodatnih uslug naše spletne trgovine.
 • Piškotki so alfanumerični identifikatorji, ki jih vpišemo na trdi disk vašega računalnika. Uporabljamo jih izključno za vašo identifikacijo, tako da vam ni potrebno ponovno vnašati istih podatkov pri prijavi in uporabi storitev teh spletnih strani. 
 • Avtomatsko beležimo tudi določene anonimne informacije, ki niso v nikakršni zvezi s posamezniki ali posameznicami in so odvisne od načina, kako pregledujete naše spletne strani. Te informacije uporabljamo za interne raziskave za namene izboljšanja naših uslug in za statistične obdelave. Te informacije so nazivi spletnih strani, s katerih se klika na te spletne strani, uporabljen spletni raziskovalec in trenuten IP naslov osebnega računalnika.
 • Zaščite pri vnosu osebnih podatkov
  Prav vse strani domene www.lingerie.si oziroma vsi vnosi podatkov so zaščiteni s posebnimi programskimi orodji. Uporabljamo tim. SSL (Secure Sockets Layer) tehnologijo, ki je defacto standard v svetu in preprečuje možnost dostopa tujih oseb pri prenosu podatkov na strežnik, ki ste jih vnesli na svojem računalniku. Varnost in zaščita vaših podatkov je za nas izrednega pomena, zato imamo vgrajene še dodatne varovalke, s katerimi preprečujemo možnost zlorabe hackerjem. 
 • Uporaba vašega gesla
  Kot uporabnik uslug teh spletnih strani ste odgovorni za vse postopke, ki ste jih izvedli z vašim imenom in geslom. Priporočamo vam, da svojega gesla ne delite z nobeno drugo osebo. V primeru računalnika, ki ga lahko uporabljajo različne osebe, vam priporočamo, da se obvezno odjavite, ko ga prenehate uporabljati. 
 • Povezave na druge spletne strani
  Naše spletne strani vsebujejo tudi povezave na druge spletne strani, vendar nikoli na nobeno z zakonsko nedovoljeno vsebino, kot so pornografija, nasilje,terorizem,..... Ravno tako nismo odgovorni za politiko zaščite, piškotkov in vsebino teh povezanih spletnih strani. 
 • Posebno obvestilo za nepolnoletne osebe
  Nobena nepolnoletna oseba ne sme na teh spletnih straneh naročati in/ali plačevati izdelkov.
 • Sprememba te politike
  Našo politiko varovanja vaših osebnih podatkov bomo v bodoče spreminjali glede na možne dopolnitve Zakona o varstvu osebnih podatkov. O tem bomo vse registrirane uporabnike teh spletnih strani tudi obvestili s pomočjo e-pošte. 
 • Če imate kakršnekoli pripombe na našo politiko varovanja vaše zasebnosti ali če želite dodatna pojasnila , ste vedno dobrodošli. Vaše pripombe in vprašanja nam prosim javite s pomočjo kontaktnega obrazca. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Košarica

Vaša košarica je prazna

Stroški pošiljanja

1,9 € pri plačilu po predračunu

2,9 € pri plačilu po povzetju ali takojšnem PayPal plačilu

Dostavlja Pošta Slovenije priporočeno v nevtralni embalaži.

Odprema naročil

Večina izdelkov je na zalogi in jih odpremimo v 1-2 dneh od potrditve naročila.

Če pa je velikost izdelka označena z zvezdico (npr. S*), ga odpremimo na vpisan predviden datum odpreme.

Telefonsko naročanje

040 914 914

0 (izdelki)
€0.00